Voorwaarden

Zakelijke informatie

Er zijn natuurlijk altijd onverwachtse dingen en die kunnen gebeuren, echter zijn er in sommige gevallen reeds kosten gemaakt door beide partijen en dienen deze natuurlijk wel vergoed te worden. lees hieronder de algemene voorwaarden van annuleringen door Opdrachtgever/Mojo Magic of onvoorziende omstandigheden.

 1. Annulering vanuit de opdrachtgever;

1.1 Annulering vanuit de opdrachtgever tot 1 maand voor de gelegenheid leidt tot een verschuldiging van 20% van de afgesproken kosten (exclusief de reiskosten en de niet gebruikte materialen).

1.2 Annulering vanuit de opdrachtgever tot 72 uur voor de gelegenheid leidt tot een verschuldiging van 30% van de afgesproken kosten (exclusief de reiskosten en de niet gebruikte materialen).

1.3 Annulering vanuit de opdrachtgever tot 24 uur voor de gelegenheid leidt tot een verschuldiging van 35% van de afgesproken kosten (exclusief de reiskosten en de niet gebruikte materialen).

1.4 Annulering vanuit de opdrachtgever waarbij Mojo Magic reeds op locatie is leidt een verschuldiging van 35% van de afgesproken kosten plus de volledige reiskosten. (exclusief de niet gebruikte materialen).

 

 2. Annulering vanuit de opdrachtgever door onvoorziende omstandigheden;

2.1 Annulering vanuit de opdrachtgever ivm storm/regenachtig weer op tijd van de gelegenheid wat leidt tot het niet kunnen doorgaan van evenement leidt tot een verschuldiging van 25% van de afgesproken kosten (exclusief de reiskosten en de niet gebruikte materialen).

 

3. Annulering vanuit Mojo Magic;

3.1 Mojo Magic behoudt zich het recht voor een boeking te annuleren wanneer het niet ‘klikt’ of ‘past. dit dient binnen redelijke termijn (uiterlijk 2 maanden voor de gelegenheid) via de mail aan te geven;

 

4. Voorafgemaakte kosten door Mojo Magic

4.1 Bij annulering vanuit opdrachtgever worden alle reeds gemaakte kosten gefactureerd aan de opdrachtgever, dit heeft betrekking tot de aanschaf van effecten/materiaal voor het evenement.

Corona en goochelen?

Kan er gegoocheld worden in de coronatijd? Absoluut!

Juist nu is goochelen ideaal als invulling voor een verjaardag of kinderfeestje.

Bij een kindervoorstelling is het houden van anderhalve meter afstand tot het publiek geen enkel probleem.

De attributen worden voorafgaand aan de voorstelling zorgvuldig schoongemaakt zodat we tijdens de show gewoon kunnen genieten van de magie en éven kunnen ontsnappen aan de werkelijkheid.

En het maakt niet uit of je in het publiek zit of dat je mijn assistent bent, iedereen doet mee.