Optredens

Goochel optredens van Mojo Magic?

Elke week word er natuurlijk magie gecreëerd echter is niet elk optreden van Mojo Magic toegankelijk voor het publiek.
Onderstaand kunt u alle openbare optredens van Mojo Magic vinden zoals optredens in Restaurants, Festivals en op evenementen.

Ook vind u hier informatie over NIEUWE shows, uitbreidingen van de diensten waar Mojo Magic aan werkt en natuurlijk eventuele kortingsacties.

Bent u op zoek naar wat voor services Mojo Magic nou allemaal aanbied voor uw evenement?
klik dan hier en selecteer uw keuze Zakelijk, Particulier, Kinderfeestjes of Workshops.

Ai Uchi

Kom jij ook?

Ervaar de smaakvolle Japanse keuken op zijn culinaire best in Japans restaurant Ai Uchi. Gastvrouw Chantal Yip ontvangt u graag voor een compleet verzorgd diner in ons sfeervolle restaurant gevestigd in het hart van Hilversum. Het restaurant beschikt over 120 zitplaatsen verdeelt over een teppanyaki gedeelte waar onze chefkok culinaire Japanse hoogstandjes bereid en een sfeervolle lounge waar u zowel zakelijk als romantisch kunt dineren.

Tussen de gangen door zal Mojo Magic de gasten vermaken met wat magisch entertainment.

Wanneer:

ELKE ZATERDAG AVOND !

Met uitzondering van onderstaande data:

-zaterdag 27-04-2024 (Koningsdag)
-zaterdag 11-05-2024
-zaterdag 15-06-2024
-zaterdag 06-07-2024
-zaterdag 19-10-2024
-zaterdag 26-10-2024 (tot nader te bepalen)

Waar:

Emmastraat 2
1211 NG Hilversum

Restaurant LEUK

Elke vrijdagavond zal Mojo Magic de kinderen verrassen met echte super coole, snelle gave goocheltrucs. Hij komt zelfs aan tafel zijn kunsten vertonen. Hoe LEUK is dat?

LEUK beschikt over een 100m2 speelkelder (met toezicht) waar kinderen zich kunnen vermaken met de Wii's, Playstations, X-boxen en zelfs een echte kart met twee racestoeltjes. Daarnaast natuurlijk ook nog ander vermaak als: Grote airhockeytafel, voetbaltafel, duplotafel, keukentje en zelfs een winkeltje.

Door de uitbreiding hebben ze nu ook een aparte TV-room waar de kinderen lekker kunnen chillen tijdens een filmpje. Knutselen, spelen, tekenfilmpje kijken en gamen, alles kan bij LEUK!

De internationale kaart biedt verrassende gerechten. Ook voor de kinderen is er een gevarieerde kaart waar o.a. een gezonde fruitspies, pannenkoek, pizza, pasta's en kinderspies niet op ontbreken.

Wanneer?:

vrijdag 08-03-2024

Waar?:

Kapelstraat 32-34
1404 HZ Bussum