Optredens

Goochel optredens van Mojo?

Goochel optredens bij u in de buurt, nieuwe thema shows waar Mojo Magic aan werkt? Kortingsacties en al het andere nieuws vind u hier.

Ai Uchi

Kom jij ook?

Ervaar de smaakvolle Japanse keuken op zijn culinaire best in Japans restaurant Ai Uchi. Gastvrouw Chantal Yip ontvangt u graag voor een compleet verzorgd diner in ons sfeervolle restaurant gevestigd in het hart van Hilversum. Het restaurant beschikt over 120 zitplaatsen verdeelt over een teppanyaki gedeelte waar onze chefkok culinaire Japanse hoogstandjes bereid en een sfeervolle lounge waar u zowel zakelijk als romantisch kunt dineren.

Tussen de gangen door zal Mojo Magic de gasten vermaken met wat magisch entertainment.

Wanneer:

04-12-2021

Waar:

Emmastraat 2
1211 NG Hilversum

Restaurant LEUK

Elke vrijdagavond zal Mojo Magic de kinderen verrassen met echte super coole, snelle gave goocheltrucs. Hij komt zelfs aan tafel zijn kunsten vertonen. Hoe LEUK is dat?

LEUK beschikt over een 100m2 speelkelder (met toezicht) waar kinderen zich kunnen vermaken met de Wii's, Playstations, X-boxen en zelfs een echte kart met twee racestoeltjes. Daarnaast natuurlijk ook nog ander vermaak als: Grote airhockeytafel, voetbaltafel, duplotafel, keukentje en zelfs een winkeltje.

Door de uitbreiding hebben ze nu ook een aparte TV-room waar de kinderen lekker kunnen chillen tijdens een filmpje. Knutselen, spelen, tekenfilmpje kijken en gamen, alles kan bij LEUK!

De internationale kaart biedt verrassende gerechten. Ook voor de kinderen is er een gevarieerde kaart waar o.a. een gezonde fruitspies, pannenkoek, pizza, pasta's en kinderspies niet op ontbreken.

Wanneer?:

12-11-2021 - 18:00/20:00

Waar?:

Kapelstraat 32-34
1404 HZ Bussum