Over

Over Mojo Magic

Manolo Hermeler begon in 2010 met het ontdekken van de kunst van magie. Na deze magische ontdekking is hij in 2015 gestart met zijn bedrijf Mojo Magic.

Mojo Magic is begonnen met kaarttrucs, en heeft vervolgens zijn materiaal uitgebreid met allerlei andere leuke objecten, zoals touwen, munten, dobbelstenen balletjes, en nog veel meer waarmee hij nu zijn publiek vermaakt.Ook mentalisme, tarot en hypnose maken onderdeel uit van zijn repertoire.


Meer
dan tweehonderd  (inter-)nationale optredens per jaar en veel terugkerende klanten verzekeren u van een goochelaar die in elke situatie raad weet  en uw gasten kan vermaken, ongeacht welke leeftijd ze zijn of welke taal ze spreken

 

Vijf redenen om Mojo Magic te boeken:

 

1 Uniek

Mojo Magic heeft een bijzonder breed repertoire en kan zo per evenement een gepaste show aanbieden waar uw publiek nog lang over zal napraten.

2 Ervaring

Al meer dan tien jaar doet Mojo Magic meer dan tweehonderd shows per jaar in binnen- en buitenland; voor festivals, evenementen, theaters, scholen, klinieken, kinderfeestjes, studentenverenigingen, musea, restaurants, televisie en op straat.

3 Participatie

Hoge publieksparticipatie is iets waar Mojo Magic naar streeft. Door de keuzes en handelingen van het publiek is elke show anders en door de actieve participatie is het effect voor het publiek duizend maal sterker.

4 Proffesioneel

Op tijd aanwezig en goede communicatie en geen verrassingen achteraf. De afgesproken prijs is de prijs die betaald.

5 Prijs

Door de grote vraag naar optredens kan Mojo Magic zijn prijzen altijd scherp aanbieden. (Tevens bestaan er kortingen voor terugkerende klanten)