Over

Over Mojo Magic

Goochelaar Manolo Hermeler uit Hilversum begon in 2010 met het ontdekken van de kunst van en over magie.
Na deze magische ontdekking is hij in 2015 gestart met zijn goochel bedrijf Mojo Magic.

Als goochelaar is Mojo Magic begonnen met kaarttrucs, en heeft vervolgens zijn materiaal uitgebreid met allerlei andere leuke objecten,
zoals touwen, munten, dobbelstenen balletjes, en nog veel meer waarmee hij nu zijn publiek vermaakt.

Ook mentalisme, tarot en hypnose maken onderdeel uit van zijn repertoire.

Meer dan tweehonderd (inter-)nationale optredens per jaar en veel terugkerende klanten verzekeren u van een proffesionele goochelaar die
in elke situatie raad weet  en uw gasten kan vermaken, ongeacht welke leeftijd ze zijn of welke taal ze spreken.

Mojo Magic Promotie

Vijf redenen om Mojo Magic te boeken als goochelaar:

 

1 Unieke ervaring

Mojo Magic biedt een breed scala aan goochelshows, waardoor elk evenement een onvergetelijke en passende ervaring kan krijgen. Uw publiek zal nog lang napraten over deze bijzondere goochelshow.

2 Uitgebreide Ervaring

Met ruim een decennium aan ervaring sinds 2010 heeft Mojo Magic jaarlijks meer dan tweehonderd goochelshows verzorgd, zowel binnen als buiten Nederland. Mojo Magic heeft opgetreden op diverse locaties, zoals festivals, evenementen, theaters, scholen, klinieken, kinderfeestjes, studentenverenigingen, musea, restaurants, televisie en straatoptredens.

3 Interactie met het publiek

Bij Mojo Magic wordt gestreefd naar een hoge mate van publieksparticipatie. Het publiek speelt een actieve rol in de goochelshow, waardoor elke show uniek wordt. Deze interactie zorgt voor een versterkt effect en maakt de ervaring voor het publiek des te indrukwekkender.

4 Professioneel Goochelaar

Mojo Magic is een professionele goochelaar die garant staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Hij is altijd stipt op tijd, communiceert helder en transparant, en er zijn geen verrassingen achteraf. De afgesproken prijs is de prijs die u betaalt, zonder extra kosten.

5 Gunstige Tarieven

Dankzij de grote vraag naar optredens kan Mojo Magic scherpe prijzen bieden. Bovendien komen terugkerende klanten in aanmerking voor aantrekkelijke kortingen.