Over

Over Mojo Magic

Goochelaar Manolo Hermeler uit Hilversum begon in 2010 met het ontdekken van de kunst van magie. Na deze magische ontdekking startte hij in 2015 zijn goochelbedrijf Mojo Magic.

Mojo Magic begon met kaarttrucs en breidde zijn repertoire uit met allerlei leuke objecten zoals touwen, munten, dobbelstenen en balletjes.
Nu vermaakt hij zijn publiek met een breed scala aan goocheltrucs. Mentalisme, tarot en hypnose maken ook deel uit van zijn uitgebreide repertoire.

Met meer dan 200 (inter)nationale optredens per jaar en vele terugkerende klanten, is Mojo Magic een professionele goochelaar die in elke situatie raad weet. Hij vermaakt uw gasten, ongeacht hun leeftijd of taal.
Mojo Magic Promotie

Vijf redenen om Mojo Magic te boeken als goochelaar:

 

1 Unieke ervaring

Mojo Magic biedt een breed scala aan goochelshows, waardoor elk evenement een onvergetelijke en passende ervaring kan krijgen. Uw publiek zal nog lang napraten over deze bijzondere goochelshow.

2 Uitgebreide Ervaring

Met ruim een decennium aan ervaring sinds 2010 heeft Mojo Magic jaarlijks meer dan tweehonderd goochelshows verzorgd, zowel binnen als buiten Nederland. Mojo Magic heeft opgetreden op diverse locaties, zoals festivals, evenementen, theaters, scholen, klinieken, kinderfeestjes, studentenverenigingen, musea, restaurants, televisie en straatoptredens.

3 Interactie met het publiek

Bij Mojo Magic wordt gestreefd naar een hoge mate van publieksparticipatie. Het publiek speelt een actieve rol in de goochelshow, waardoor elke show uniek wordt. Deze interactie zorgt voor een versterkt effect en maakt de ervaring voor het publiek des te indrukwekkender.

4 Professioneel Goochelaar

Mojo Magic is een professionele goochelaar die garant staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Hij is altijd stipt op tijd, communiceert helder en transparant, en er zijn geen verrassingen achteraf. De afgesproken prijs is de prijs die u betaalt, zonder extra kosten.

5 Gunstige Tarieven

Dankzij de grote vraag naar optredens kan Mojo Magic scherpe prijzen bieden. Bovendien komen terugkerende klanten in aanmerking voor aantrekkelijke kortingen.