Referenties

Welke referenties heeft Mojo Magic onder meer voorzien van een unieke magische beleving?

Zie hier een kleine greep uit klanten & referenties die u voor zijn gegaan bij het inhuren van Mojo Magic voor een magische beleving.

Veel van deze referenties huren professionele goochelaar Mojo Magic in op reguliere basis.

5.0
Based on 50 Reviews
tim hofman
6 april 2024
Esther Seignette
4 april 2024

We hebben Mojo Magic ingehuurd voor het partijtje van onze dochter die 8 werd. Het was een doorslaand succes. Niet alleen onnavolgbare trucs waar iedereen versteld van stond, maar ook wist Manolo de kinderen geconcentreerd te houden terwijl ze wel hun enthousiasme kwijt konden. Iedereen werd betrokken, niet alleen de jarige. Een onwijze aanrader!!! Dank!

andreas mousellis
24 februari 2024
Plan V Hilversum
19 februari 2024

And once again we loved Mojo Magic show! My daughter and friends were delighted! Super recommend it 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 thank you Mojo Magic for making so special another party!

Eva van Rooij
8 februari 2024

Wij hadden Mojo Magic ingeschakeld voor een kinderfeestje voor onze zoon die 6 werd en het was voor de kinderen (en volwassenen) een groot feest. Zeker een succes dus!

Richy Brown
22 januari 2024

De kinderen hebben onwijs genoten. Wij hebben gekozen voor de Harry Potter show omdat onze dochter dat als thema had gekozen. Mojo Magic heeft de middag helemaal compleet gemaakt met het ballonvouwen toen hij de uil van Harry Potter van ballonnen heeft gevouwen. Echt top!

Flo
20 januari 2024

Manolo is echt super!! We hadden een feestje voor mijn zoontje die 5 jaar werd. 13 kinderen (van 4-6) die een uur ademloos naar hem zitten kijken. Super leuke interactie met alle kids. Echt een absolute aanrader voor ieder (kinder) feestje!!

Rinske
3 januari 2024

Wauw! Wat hebben wij een ontzettende leuke avond/verjaardag gehad. Mojo Magic kwam bij ons aan huis, tijdens ons diner een prachtige show geven. Iedereen was van begin tot eind onder de indruk en Manolo was echt onderdeel van het gezelschap. Iedereen werd bij de trucs betrokken. Een avond vol met heel veel humor, plezier en verbazing. Wat een talent! Mojo Magic is een echte aanrader! Bedankt voor de geweldige avond!

Mark Vermeulen
14 december 2023

Mojo Magic op mijn 50e verjaardagsfeestje gehad, in een woord : Fantastisch!!!!

Ada Jong
13 december 2023

Manolo kwam, deed en won de harten van 11 kids. Wat een artiest! Een supergoede entertainer en het hoogtepunt van ons kinderfeestje. Absoluut een aanrader!!!

Wernald van den Ancker
4 december 2023

Mojo Magic is een werkelijke sensatie op welk feest dan ook! Gezien op een bedrijfsfeestje en uitgenodigd op onze bruiloft! Deze jongen is pure magie, fenomenaal en zijn bewegingen van zijn handen flitsen je voorbij. Zijn trucs zijn tot positieve frustratie niet te volgen! WAT IS HIJ ONTZETTEND GOED! En hij doet het op een geweldige informele manier. Zelfs met kids is hij meer dan fantastisch!! Leuke trucjes voor de kinderen en maakt prachtige ballondieren.Manolo is een entertainer pur sang! Twijfelen of je hem wilt boeken is dus absoluut niet nodig..gewoon doen.!!! Wij hebben onwijs ervan genieten en onze bruiloftsgasten hebben het er nog steeds over.. Wat een topper! Mvg Wernald en Desirée van den Ancker

Selwyn Maan
13 november 2023

Vorige week hebben wij Mojo Magic aan huis gehad voor een Halloween feest. Manolo was zeer professioneel en had een uitgebreid repertoire aan trucs. De kinderen en volwassenen waren vanaf het begin geboeid en zaten ademloos te kijken. De goochelaar was ook erg goed in het interacteren met de kinderen en maakte er een echt feestje van. De trucs waren zeer gevarieerd en de goochelaar wist ze op een zeer overtuigende manier uit te voeren. Er waren trucs met kaarten, munten, balletjes en andere voorwerpen. De kinderen waren vol verbazing en hielden hun ogen niet van de goochelaar af.

Mario Duarte
17 september 2023

Super leuk voor jong en oud. Vandaag te gast gehad bij onze familie dag en we hebben allemaal vol verbazing gekeken naar de leuke goocheltrucs.

Ad van Es
4 september 2023

Wat een feestje was dat. Manolo ging helemaal los, de interactie met de kinderen en volwassenen was top. Voor herhaling vatbaar.

Gooische Vallei
30 juli 2023

Wij hebben magisch bezoek gehad van Manolo op het tenniskamp van onze vereniging! 45 kinderen hebben zich een middag lang geweldig vermaakt en verbaasd over alle magie! Wij kunnen hem zeker aan raden en hopen in de toekomst op een vervolg bezoek.

Anoek Keukendiva
28 juli 2023

Vanaf het eerste moment dat Manolo binnen kwam was het feest. Zijn truccendoos ging open en de kinderen waren verbaasd, verrast, hebben gelachen en mochten mee helpen. Deze speciale groep van tieners met oa. downsyndroom wist Manolo te boeien en op hun niveau te betrekken in zijn act. Geweldige ervaring! Ook voor ons als ouders.

Milou Harris
17 juli 2023

Manolo super bedankt voor het goochelen op het verjaardagsfeest van onze kinderen!! Het was fantastisch, je hebt iedereen versteld doen staan! Echt een aanrader voor jong en oud

Myron Laagland
11 juli 2023

Manolo was op ons buurtfeest met ballonnen voor de kids en goocheltrucs voor volwassenen. Het was een groot succes (gezien alle oh’s, ah’s en vooral huh’s?)

Rene Niesten
7 juli 2023

Geweldig leuk! Kinderen vinden het prachtig!! Een aanrader!

Nel Calis
1 juli 2023

Wij hadden Manolo uitgenodigd om ons 25-jarig huwelijksfeest een bijzondere start te geven. Nou dat is gelukt hoor. Er werd veel met verbazing, maar ook frustratie, gesproken over zijn kunsten. Hoe doet hij dat nou, heb ik vele malen gehoord. Dank je wel Manolo, we hebben mede dankzij jou, een geweldige avond gehad.

wilco paauwe
21 juni 2023

Afgelopen vrijdag hadden wij een personeelsfeest van het bedrijf. We hebben Mojo Magic uitgenodigd om zijn trucs te showen. Wat een fantastische ervaring was dit. Iedereen heeft genoten van zijn en de meesten waren met stomheid geslagen. Het is zeker voor herhaling vatbaar en zou iedereen aanraden om Mojo Magic uit te nodigen!

Ricardo van Wijk
20 juni 2023

Mojo Magic heeft op de verjaardag van mijn nichtje een magisch optreden verzorgd. Zowel de kinderen als ouders hebben in de woonkamer van een leuke show genoten. Iedereen werd betrokken en na een uur optreden was iedereen verbouwereerd en verwonderd. De kinderen hebben veel plezier gehad. de ouders genoeg stof tot napraten. Mocht je een gezellig leuke middag willen hebben nodig dan Manolo dan zeker uit!

Fantastische show! We hadden een team event in de Ardennen en hebben genoten van de bijzondere trucs. De monden vielen regelmatig open van verbazing. Echt een aanrader.

esther folkers
12 juni 2023

Een verrassend leuke bijdrage heeft Manolo geleverd op de surprise party afgelopen zaterdag in onze tuin! Van onze gasten (volwassenen & kinderen) kreeg ik alleen maar enthousiaste reacties. Dank nogmaals!

Tim Ummels
5 juni 2023

Wat hebben we genoten van jouw magische toevoeging tijdens ons 12,5 jarig jubileum. De gasten hebben het er steeds weer over. Briljant hoe jij iedereen kan vermaken en van verbazing in verbazing laat gaan. Enorm bedankt!

Kiki Geukens
4 juni 2023

We hebben echt een megaa leuke avond gehad, wat kan hij het goed! nog nooit zo’n ervaring gehad en ben nog steeds onder de indruk, echt top zeker een aanrader!

C S
20 mei 2023

Mojo magic ingehuurd voor onze trouwerij, wat deed die het goed en leuk! Onze gasten hebben het heel erg naar hun zin gehad, en hebben hier nog uren over nagepraat!! Super goeie en professionele man die zijn vak goed begrijpt (ook al begrijpen wij er helemaal niks van, en dat maakt hem zo extreem goed) :):) Hier erg van genoten!!

Janneke Louppen
19 april 2023

Fantastische avond! Het brengt zoveel beweging en contact op het feest. Echt slagroom op de taart.

Dirk Hoorn
11 april 2023

We hebben Mojo Magic uitgenodigd voor een familiebijeenkomst thuis tijdens Pasen. Wat een leuk optreden! Heel professioneel, leuk voor jong en oud en hij maakt er echt een show van. Absoluut een aanrader.

Wat een leuke middag! Zowel voor jong als oud, ons allemaal met veel vragen achter gelaten en echt genoten!

Jeltje
3 april 2023

Wat een feest is Mojo Magic. Mojo kwam op ons kinderfeestje. We hebben een top middag gehad vol met magie, humor en interactie. Op het einde van de act kreeg iedereen een dierenballon. Alle kinderen waren super blij! Mojo is een echte aanrader voor een feest voor jong en oud.

Nick Otten
20 maart 2023

Manolo heeft tijdens ons huwelijk opgetreden voor kindjes tussen de 1-12jaar. Een leuke show en ze vonden het allemaal fantastisch. Naast goochelen ook ballonnen gevouwen. Top!

Milou Herfkens
19 februari 2023

We hebben Manolo uitgenodigd voor een optreden tijdens het kinderfeestje van onze zoon die 6 jaar oud werd. Hij deed dit ontzettend leuk. Heel interactief met alle kinderen en grappig! De kinderen kwamen allemaal vol met leuke verhalen thuis. Magisch!

roel karsten
5 februari 2023

Super geslaagde avond met leuke trucs waar je bij staat en niets van begrijpt, dus zeker een aanrader. Ging met zowel oud als jong zeer leuk om en betrok iedereen erbij.

Ines Bernal
3 februari 2023
Oscar Simons
27 januari 2023

Aanrader! Dank voor je performance bij restaurant Leuk.

Bart Knol
16 januari 2023

Manolo heeft een geweldige show gegeven tijdens ons kerstdiner en deed iedereen verbazen met zijn goocheltrucs. Echt een aanrader! Nogmaals dank Manolo!

Eva de Zanger
15 januari 2023

Manolo kwam langs op de familie verjaardag van onze zoon die 9 jaar werd. Het was een grote verrassing voor onze zoon en zijn neefjes en nichtje. De hele show hebben ze allemaal aandachtig gekeken en Manolo bewonderd. Geweldige trucs, voor zowel de kinderen als alle volwassenen. Ontzettend knap hoe hij 45 minuten lang iedereen geboeid kan houden! Een aanrader voor ieder feestje thuis. Nogmaals ontzettend bedankt!

Cora Remmers
19 december 2022

Een fantastisch optreden van Manolo zondag 18 december voor mijn 60ste verjaardag. Wat hebben we genoten van alle magic en de blije gezichten van de kinderen. Een echte aanrader!

Ivo Schoemaker
14 december 2022

Mojo Magic heeft voor het verjaardagsfeestje van onze zoon een hele leuke goochelshow gegeven. De trucs waren aangepast aan de leeftijd van de kinderen (5/6 jaar) en alle kinderen kregen evenveel aandacht. Absoluut een aanrader!

Elisa Adelaar
12 december 2022

Op het jungle verjaardagsfeestje van onze dochter heeft Manola een top show gegeven. Nog steeds zijn we verbaasd over de meeste trucs. Aan het einde kreeg iedereen een mooi ballondier mee naar huis en natuurlijk een extra grote voor de jarige. Aanrader om te boeken!

Bart Pronk
29 november 2022

Manolo is echt een geweldige artiest! Doet het echt heel leuk met zowel kinderen als volwassenen. De trucs zijn echt waanzinnig; je staat er met je neus bovenop en je begrijpt er niets van. Absoluut een aanrader.

Alinda Van De Wetering
28 november 2022

Manolo is een aanrader op iedere feestje! Hij zorgt voor vermaak voor jong en oud. Hij laat iedereen met verbazing achter. Er werd nog lang nagepraat over hoe de truc nu elkaar zit en hoe het hij dat allemaal kan en doet, terwijl ze er met hun neus bovenop zitten.

Manolo is bij ons thuis geweest, als verrassing tijdens het 18 jarigen diner van onze zoon. Dit was echt geweldig. Het was een grote groep luidruchtige en bijdehante jongens maar daar wist Manolo meer dan prima mee te dealen. Hij had geweldige goocheltrucs die voor de nodige hilariteit zorgden en de jongens reageerden verbluft. Ook het gedachtenlezen laat ons allemaal nog steeds niet los, “hoe dan?!”. Kortom een fantastische show en dus een gegarandeerd mooie avond. Verder is Manolo ook zeer vriendelijk en makkelijk in contact. Veel dank nogmaals!

Wat een geweldig entertainment, het hele gezelschap was diep onder de indruk van zijn magische trucs en vol verwondering over hoe kan dat nou. Een prachtige aanvulling op het 65ste verjaardagsfeest van mijn man. Chapeau Mano!

Miss Jules
21 juli 2022

Geweldig leuke show van Manolo gehad op de school van ons zoontje die op Special Onderwijs zit. Alle kinderen hebben onwijs genoten en hebben een uur lang aandachtig meegedaan en gekeken naar alle leuke trucs! Leuk om te zien hoe hij alle kinderen bij de show betrok. Een echte aanrader!

miranda naarding
17 juli 2022

superleuke avond gehad. Mijn zoon geslaagd en jij die de avond sfeer kwam geven. Iedereen hing aan je handen om de trucs te ontrafelen maar helaas niemand gelukt😂. Als we nog eens een feestje hebben weten we je te vinden

Josephina Middelie
21 maart 2022

Hij heeft iedereen verbaasd op ons feest. Zelfs mijn stugge schoonvader kreeg hij helemaal enthousiast door zijn vingervlugheid en magie! Zeker weten een aanrader voor elke gelegenheid

Vincent Verhoef
20 maart 2022

Ik zag hem al aankomen. Hij was al bij 6 tafels op ons personeelsfeest geweest. Ik kon hem goed bekijken van elke hoek en zei tegen mijn collega: "Easy, ik heb hem door". ... Nou mooi niet. Super aardige kerel, ontiegelijk goeie sleight of hand en top entertainment op zo'n avond!

agunesh kanhai
4 december 2021

Echt ontzettend genoten, hij liep rond op ons feest en zorgde ervoor dat hij trucs deed bij iedere tafel. Sympathieke en aardige kerel. Heel erg goed en professioneel. Wij snappen er niks van!!

facebook
Roy En Tamara Hermkens Hensen
recommends
17 november 2019

Super kinderfeestje gehad! Wat een feest! Wat hebben we gelachen! Het was zooooo leuk! Alle 24 de kinderen hebben genoten! Dank je wel!

facebook
Heike Mann
recommends
20 augustus 2018

Great exciting art pieces. Ideal for a corporate event or private party

facebook
Sanne Tellier
recommends
23 september 2017

Met een mond open zitten kijken... expres op de handen gelet! Mij kan je niet gekker krijgen... en dan ook een briefje van mijn vader aanpakken(na de show& zonder dat dat de bedoeling was) en veranderen in €50.... perfect!!

facebook
Marguerite Aukema Gallois
recommends
21 september 2017
facebook
Audrey Stam
recommends
1 april 2017

Goed. En nog grappig ook.

facebook
Eline Witting
recommends
24 maart 2017
facebook
Nina Verrips
recommends
3 oktober 2016

Deze man is een tovenaar. Oprechte magie! Ik heb nog nooit live zo'n goede showman gezien. Intrigerend, humoristisch en scherp. Deze man is echt extreem getalenteerd.

facebook
Dylan Verschoor
recommends
26 juli 2016
facebook
Frank Naumann
recommends
12 juni 2016
facebook
Diana Versteegh-Jansen
recommends
9 januari 2016

Ook een optreden gehad van Mojo Magic
maar staat u er nog niet bij ?

Stuur uw logo in hoge resolutie op naar info@mojomagic.nl en u zult binnen een week op de website verschijnen.