Referenties

Welke referenties heeft Mojo Magic onder meer voorzien van een unieke magische beleving?

Zie hier een kleine greep uit klanten & referenties die u voor zijn gegaan bij het inhuren van Mojo Magic voor een magische beleving.

Veel van deze referenties huren professionele goochelaar Mojo Magic in op reguliere basis.

5.0
Based on 6 Reviews
Vincent Verhoef
20 maart 2022

Ik zag hem al aankomen. Hij was al bij 6 tafels op ons personeelsfeest geweest. Ik kon hem goed bekijken van elke hoek en zei tegen mijn collega: "Easy, ik heb hem door". ... Nou mooi niet. Super aardige kerel, ontiegelijk goeie sleight of hand en top entertainment op zo'n avond!

Miss Jules
21 juli 2022

Geweldig leuke show van Manolo gehad op de school van ons zoontje die op Special Onderwijs zit. Alle kinderen hebben onwijs genoten en hebben een uur lang aandachtig meegedaan en gekeken naar alle leuke trucs! Leuk om te zien hoe hij alle kinderen bij de show betrok. Een echte aanrader!

miranda naarding
17 juli 2022

superleuke avond gehad. Mijn zoon geslaagd en jij die de avond sfeer kwam geven. Iedereen hing aan je handen om de trucs te ontrafelen maar helaas niemand gelukt😂. Als we nog eens een feestje hebben weten we je te vinden

agunesh kanhai
4 december 2021

Echt ontzettend genoten, hij liep rond op ons feest en zorgde ervoor dat hij trucs deed bij iedere tafel. Sympathieke en aardige kerel. Heel erg goed en professioneel. Wij snappen er niks van!!

Josephina Middelie
21 maart 2022

Hij heeft iedereen verbaasd op ons feest. Zelfs mijn stugge schoonvader kreeg hij helemaal enthousiast door zijn vingervlugheid en magie! Zeker weten een aanrader voor elke gelegenheid

Wat een geweldig entertainment, het hele gezelschap was diep onder de indruk van zijn magische trucs en vol verwondering over hoe kan dat nou. Een prachtige aanvulling op het 65ste verjaardagsfeest van mijn man. Chapeau Mano!

facebook
Roy En Tamara Hermkens Hensen
recommends
17 november 2019

Super kinderfeestje gehad! Wat een feest! Wat hebben we gelachen! Het was zooooo leuk! Alle 24 de kinderen hebben genoten! Dank je wel!

facebook
Heike Mann
recommends
20 augustus 2018

Great exciting art pieces. Ideal for a corporate event or private party

facebook
Sanne Tellier
recommends
23 september 2017

Met een mond open zitten kijken... expres op de handen gelet! Mij kan je niet gekker krijgen... en dan ook een briefje van mijn vader aanpakken(na de show& zonder dat dat de bedoeling was) en veranderen in €50.... perfect!!

facebook
Marguerite Aukema Gallois
recommends
21 september 2017
facebook
Audrey Stam
recommends
1 april 2017

Goed. En nog grappig ook.

facebook
Eline Witting
recommends
24 maart 2017
facebook
Nina Verrips
recommends
3 oktober 2016

Deze man is een tovenaar. Oprechte magie! Ik heb nog nooit live zo'n goede showman gezien. Intrigerend, humoristisch en scherp. Deze man is echt extreem getalenteerd.

facebook
Dylan Verschoor
recommends
26 juli 2016
facebook
Frank Naumann
recommends
12 juni 2016
facebook
Diana Versteegh-Jansen
recommends
9 januari 2016

Ook een optreden gehad van Mojo Magic
maar staat u er nog niet bij ?

Stuur uw logo in hoge resolutie op naar info@mojomagic.nl en u zult binnen een week op de website verschijnen.